Akdoğan'dan Pekdoğan'a destek

Akdoğan

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, ülkenin milli menfaatleri için MHP çatısı altında buluşmak gerektiğini söyledi. Eski Belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan ise, AK Parti'ye büyük bir ders vereceklerini belirterek, Başbakan bizi beğen

AK PARTİ’YE OY DEĞİL, DERS VERECEĞİZ

Eski Belediye Başkanı Cemalettin Akdoğan ve ekibi, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a destek verdiğini açıkladı.

Yaklaşık 300 kişiyle Pekdoğan’ın bürosuna gelen heyet ‘Başkan Pekdoğan’ sloganları atarak gövde gösterisi yaptı. Akdoğan, AK Parti’nin yaptığı politikanın kabul edilemez olduğunu ve tek çarenin MHP ve Mustafa Pekdoğan olduğunu söyledi. Geçmiş dönemlerde kendilerinin Belediye Başkanlığı yaptığını ve hatalarının olduğunu kabul ettiklerini belirten Akdoğan, bundan sonra hatalardan ders çıkardıklarını ve Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz Pekdoğan’ın yanında olacaklarını bildirdi. Ülkenin son günlerde çok kötü bir noktaya geldiğini belirten Akdoğan, son yaşanan yolsuzluk olaylarının unutulmadığını ve Başbakan Erdoğan’ın bizi beğenmiyorsanız sandıkta oy vermeyin sözüne karşılık, “Bizde sizi beğenmiyoruz, oy vermeyeceğiz aksine çok büyük bir ders vereceğiz” dedi.

 

 

MAĞDUR EDEBİYATI YÜRÜTÜLÜYOR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ise ülkenin milli menfaatleri için MHP çatısı altında buluşmak gerektiğini belirtti. Herkesin birbirinden korkar olduğunu belirten Pekdoğan, hükümetin şuursuz bir toplum yaratmak istediğini ancak kendilerinin buna izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Yaşanan yolsuzluk olayında hükümetin mağdur edebiyatıyla bize komplo yapılıyor açıklamalarına tepki gösteren Pekdoğan, kendilerine komplo, kendisinden olmayan hak adalet diyen bir yönetimin halk tarafından cezalandırılacağını açıkladı. Hükümetin, Türkiye’nin 1920’li senesinden bu yana milli sermayeleri olan bütün her yeri sattığını belirten Pekdoğan, ülkenin de elden gitmemesi için bu seçimin AKP’ye dur deme seçimi olduğunu kaydetti. Hükümetin, insan beyninde hafıza bırakmadığını, toplumu ayrıştırdığını ve ben bilirim mantığını beyinlere yerleştirdiğini belirten Pekdoğan, büyük Türkiye’nin artık uyanması gerektiğini açıkladı.   

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız